Tuinkamers
Een tuinkamer of serre, een goede investering in uw huis en wooncomfort. Iedere dag weer, vier seizoenen lang genieten. Hoeveel extra ruimte wilt u? En hoe wordt deze optimaal gebruikt, is het een verlenging van uw woonkamer, uw keuken, wellicht een werkruimte of gewoon een ruimte om lekker in te ontspannen. Gepa bied diverse opties in uw tuinkamer of serre, vol kwaliteit, comfort en betaalbare luxe, een heerlijke overgang van binnen naar buiten. Heerlijk genieten van een zachte najaarszon. Geen zuchtje wind, geen kou. Het kan met een tuinkamer van Gepa. CreŽer een schitterende ruimte met veel licht. Het hele jaar buiten zitten, te mooi om waar te zijn?
Nee hoor! Een Gepa tuinkamer biedt u enorm veel mogelijkheden om meer buiten te zijn, om extra ruimte te creŽren en om gewoon een fijne plek te hebben voor uzelf of voor uw kinderen.

Glazen(schuif)deuren
Wilt u uw terrasoverkapping uitbreiden met een glazen(schuif)deur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende glazen(schuif)deuren. Onze glazen schuifdeuren zijn gemaakt van hoogwaardig gehard glas en er is ingespeeld op de nieuwste trends. Een glazen(schuif)deur is ideaal voor uw terras. Een glazen(schuif)deur zorgt ervoor dat de ruimte gescheiden wordt met een doorzichtige wand. In combinatie met gepaste verlichting zorgt de glazen(schuif)deur voor een schitterende en rustgevende sfeer. Zo kunt u ook bij slecht weer, blijven genieten van uw terras. Heeft u behoefte aan wat frisse lucht? Zet uw schuifdeur open! Onze glazen schuifdeuren zijn vrijwel in elke bestaande overkapping te plaatsen. Wilt u graag advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag bij uw keuze.

Vaste wanden en Spiewanden
Deze vaste elementen worden gebruikt als (schuine) zijwand of spie en zelden om uw terrasoverkapping volledig af te sluiten. Meestal is hun functie beperkt tot windvanger en is de isolatiewaarde niet belangrijk. Deze panelen zijn verkrijgbaar in niet thermisch onderbroken aluminium met polycarbonaatvulling en in PVC met polycarbonaatvulling of (veiligheids)glas, alle RAL-kleuren zijn mogelijk.

 
 
 
Geplaats: Aalst, Acht, Asten, Bakel, Bergeijk, Best, Bladel, Borkel en Schaft, Budel, Casteren, Deurne, Dommelen, Duizel, Eersel, Eindhoven, Gastel, Geldrop, Gemert, Gerwen, Hapert, Heeze, Helmond, Hoogeloon, Hulsel, Knegsel, Laarbeek, Leende, Leenderstrijp, Lieshout, Luyksgestel, Maarheeze, Middelbeers, Mierlo, Nederwetten, Netersel, Nuenen, Oirschot, Reusel, Soerendonk, Someren, Sterksel, Stiphout, Valkenswaard, Veldhoven, Vessem, Waalre, Wintelre
 
  Copyright (©) GEPA,  Oude Stationsstraat 19A,  5591 JH HEEZE. Telefoon: (040) 226 52 09.